Invitation for European Cup for U19-U17 boys and girls, U19 YOG Ranking Competition and Entries Form

The Federació Catalana de Pentatló Modern in cooperation with Federación Española de Pentatlón Moderno has the pleasure of organize the European’s Cup for Youth U19 and U17, U19 YOG ranking competition that will be held at Sant Boi de Llobregat (Barcelona) from 22th to 26th of March 2018.

La Federació Catalana de Pentatló Modern en cooperació amb la Federación Española de Pentatlón Moderno tenen el plaer d’organitzar el European’s Cup for Youth U19 and U17, U19 YOG ranking competition que tindrà lloc a Sant Boi de Llobregat (Barcelona) entre els dies 22 i 26 de Març de 2018.

Publicat a Invitacions, Programes i etiquetat , , .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *