Campionat del món u19 a Caldas da Rainha

Participació al Campionat del Món U19 2018 de Caldas da Rainha

Els esportistes catalans Laura Heredia, Andrea Medina i Oriol Rutllan, acompanyats pel Director tècnic de la Federació Catalana de Pentatló Modern, Pedro Pérez, s’han desplaçat com a Equip Nacional a Caldes de Rainha, Portugal, per participar en el Campionat del Món U19 (Juvenil).

Ha estat un Mundial dur i complicat tant per la participació que ha estat massiva com pel nivell dels participants. Hi havia en joc poder optar a les places directes pels propers Jocs Olímpics de la Joventut de Buenos Aires 2018. L’Andrea Medina i l’Oriol Rutllan, en ser el seu primer Mundial, han notat la falta d’experiència, principalment a la prova d’esgrima. En les físiques han demostrat estar al millor nivell de competició. La Laura Heredia, la qual ja té la plaça des de l’agost passat, no va rendir al seu nivell fruit d’una lesió que arrossega des de fa mes i mig.

Destacar la vuitena plaça aconseguida per les noies, Laura Heredia i Andrea Medina, que van quedar només a 1 segon de guanyar la prova de Làser Run.

A tope i Felicitats!

Publicat a Cròniques i etiquetat , , , , .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *