European Junior Championships - Juny 2018

European Junior Championships Juny 2018

Del 17 a 23 de juny s’ha portat a terme a la població del Prat de Llobregat el Campionat d’Europa de Pentatló Modern en la categoria Júnior amb una participació total de 33 noies i 47 nois en les proves individuals i en les de relleus.

Campionat d'Europa Junior de Pentatló Modern Juny 2018

En l’apartat femení es preveia una gran participació que devia comportar el fet d’haver de realitzar dues semifinals. En canvi, les baixes d’última hora van fer que es portés a terme una final directa amb 29 participants.

 

Campionat d'Europa Junior de Pentatló Modern Juny 2018

Cal destacar que com a representants de l’Equip Nacional van participar les catalanes Laura Heredia i Andrea Medina. La Laura Heredia no va aconseguir punts a l’hípica i, per tant, no va quedar en les posicions que per la seva qualitat podia merèixer. L’Andrea, a causa de la seva joventut, no va poder participar en la prova d’hípica, per tant no va adquirir els punts que podrien haver-la fet quedar en posicions més avançades.

Els nois sí que van haver de participar en semifinals a causa del gran nombre de participants.

En Joan Gispert i en Lluis Shivel, van participar en la Semifinal A, passant com primer i com a quart respectivament. D’altra banda en Cristian Chamizo i en Marc Troya ho van fer a la B, aconseguint també passar a la final malgrat i que no es van aconseguir els resultats que esperàvem per culpa d’una sèrie d’errors imprevistos que esperem que els serveixin d’experiència.

Tal com podeu veure als resultats, http://www.uipmworld.org/event/european-championships-junior, en Cristian va quedar 10è, gran resultat tenint en compte que és el primer any en la categoria, en Joan 12è, en Lluís 21è i en Marc Troya, 33è.

Per equips, en Cristian, en Joan i en Luis, van aconseguir la 4a posició.

Campionat d'Europa Junior de Pentatló Modern Juny 2018

D’altra banda, en els relleus d’homes, en Cristian Chamizo i en Joaquim Pastor tampoc van tenir sort, partint d’una esgrima i una natació fluixa, no els va donar els punts necessaris com per aconseguir una bona posició.

Finalment, en el relleu mixt que va ser l’últim dia i en el que teníem l’última esperança, la Laura Heredia i en Joan Gispert tampoc van estar de sort. Cal dir, però, que en la prova final, la combinada, vam fer el millor temps i ens va servir per escurçar diferències i quedar en la quarta posició, a molt poc d’aconseguir una medalla.Campionat d'Europa Junior de Pentatló Modern Juny 2018

Podeu veure totes les fotos als següents enllaços:

I els resultats a:

Publicat a Cròniques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *