Crònica Campionat del Món Júnior de Pentatló Modern

Crònica Campionat del Món Júnior de Pentatló Modern

Els passats 1 a 6 d’agost es va portar a terme a la ciutat de Kladno, República Txeca, el Campionat del Món categoria Júnior en el qual hi han participat els nostres pentatletes Joan Gispert, Lluís Shivel, Cristian Chamizo i Laura Heredia.

La primera jornada va ser llarga i intensa per portar a terme les 3 semifinals, on els nostres esportistes masculins van competir un en cadascuna d’elles, passant a les finals pel seu bon inici en les proves del dia, en Joan Gispert i Lluis Shivel, malauradament, en Cristian Chamizo es va quedar molt aprop del seu pas a la final en 16a posició. Una llàstima no aconseguir el pas dels tres esportistes donat que hi havia moltes opcions a optar per la medalla per equips.

La segona jornada, va ser el torn per Laura Heredia, que va competir en la semifinal B quedant en sisena posició i passant directe a final.
Però tot el millor ho vam aconseguir a les finals, dues jornades d’èxits pel nostre esport que va culminar amb la segona posició de Laura Heredia a la final femenina aconseguint proclamar-se subcampiona del Món Júnior i en Lluis Shivel, que va aconseguir una 8a posició en el Mundial masculí. En Joan Gispert, no va obtenir el resultat esperat, ja que no va tenir un bon dia a l’esgrima i això el va impossibilitar per lluitar també pels primers llocs.

Després d’uns dies de descans, dilluns Laura Heredia ha reprès els seus entrenaments a Font Romeu junt amb els Equips Nacional de França, Alemanya i Gran Bretanya per continuar amb la seva preparació pels propers Jocs Olímpics de la Joventut que es portaran a terme a Buenos Aires del 6 a 18 d’octubre, estarà fins al pròxim divendres per després continuar amb els seus entrenaments al Car de Sant Cugat.

Publicat a Cròniques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *