Diploma i Medalla per la Laura Heredia als Jocs Olímpics de la Joventut - Buenos Aires 2018

Diploma i Medalla per la Laura Heredia als Jocs Olímpics de la Joventut – Buenos Aires 2018

Ja estem a la recta final dels Jocs Olímpics de la Joventut celebrat a Buenos Aires i demà ja toca la tornada a casa de la nostra pentatleta, la Laura Heredia i el seu entrenador, el Pedro Pérez.

Després de vint dies intensos, en els quals han estat immersos en la seva preparació i adaptació per arribar en les millors condicions a la competició fem balanç i estem orgullosos del resultat, diploma olímpic a la prova individual femenina, quedant en sisena posició i molt a prop d'aconseguir medalla que després de tenir-ho tant a prop, fa mal encara. Però aquest mal gust de boca es va suavitzar amb la medalla de bronze aconseguida a la prova de Relleu Mixte junt amb el polonès Kasperczak.

Al Relleu Mixte, van iniciar la competició amb la prova d'esgrima acabant en segona posició i després de la natació i bonus round van arribar tercers a la prova de Làser Run i amb un gran esforç van aconseguir mantenir la plaça i aconseguir la medalla de bronze tan esperada i merescuda.

Feu clic per veure els 'highlights' de la prova del relleu mixte.

Moltíssimes Felicitats i ara toca gaudir el resultat i preparar-se per les properes fites.

 

Publicat a Cròniques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *