Participació de la Laura Heredia a la Olimpíada Juvenil a Buenos Aires

Semblava que ho teníem molt lluny però ja ha arribat, ahir dilluns la pentatleta catalana Laura Heredia i el nostre Director Tècnic, Pedro Pérez, van iniciar el seu viatge per la participació en els esperats Jocs Olímpics de la Joventut que es portarà a terme a Buenos Aires.

Ahir van arribar a Madrid on els van rebre els membres del COE per tal de sortir tots els classificats espanyols junts, un total de 87 esportistes i 44 tècnics i oficials. Allà els van fer arribar tota la informació i documentació necessària per a la seva estança i participació en els Jocs.

Aquest matí ja han iniciat el seu viatge a Buenos Aires des de Madrid i els espera un dia dur i llarg fins que puguin arribar a la Residencia Olímpica, però la il·lusió pot amb tot.

Com ja sabeu i sinó, us ho recordem, en el nostre esport, el Pentatló Modern, cada país té una quota màxima de participació d’un noi i una noia. Nosaltres, fins a últim moment vam mirar de classificar a Oriol Rutllan que tot i ser més jove, tenia possibilitats però lamentablement finalment no va ser possible.

La competició de Pentatló s’inicia el dia 12 amb la competició individual. Els dies 14 i el 16, tindrà lloc la prova de relleus mixt.

Fins al dia de la competició, hauran de continuar amb la seva preparació per arribar en les millors condicions i poder assolir la fita que tots desitgem, pódium en una Olimpíada.

Laura, des de aquí et volem donar tot el suport i et desitgem tota la sort i força possible per assolir-ho. Tu pots!

Si voleu viure l’Olimpíada i acompanyar als nostres esportistes, ho podeu fer al web, www.olympicchannel.com

Publicat a Altres Notícies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *