Participiació al Trophee Christophe Ruer 2019

Participació dels pentatletes catalans Andrea Medina, Cristian Chamizo i Marc Toya junt amb el tècnic Carlos Peñalver a la prova del Circuit francès “Trophee Christophe Ruer” el passat cap de setmana a Perpignan i on els tres pentatletes van participar en la primera competició de la temporada fora de casa demostrant un gran nivell competitiu.

En Marc Troya va ser el millor classificat Júnior i el cinquè absolut fent una gran competició.

En Cristian Chamizo no obstant haver tingut mala sort a l’hípica no podent acabar el recorregut, va aconseguir una 12a posició a la classificació absoluta i l’Andrea va ser 14a posició a la classificació absoluta i 2a a la Juvenil. Va fer una competició molt completa.

Moltes felicitats a tots!!!!

Publicat a Cròniques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *