Crònica 2a Copa Iberoamericana (Sant Cugat del Vallès)

Durant el cap de setmana s’ha portat a terme al CAR de Sant Cugat del Vallès la segona edició de la Copa Iberoamericana amb la participació total de 33 nois i 20 noies de 13 països diferents, Argentina, Brasil, Canadà, Estats Units, França, Finlàndia, Gran Bretanya, Guatemala, Irlanda, Xina Taipei, Suïssa, Turquia i Espanya.

La prova es va portar a terme amb tota normalitat acompanyada d’un temps immillorable i un ambient esportiu i de rivalitat sa on tots/es van lluitar per aconseguir les millors posicions.
Felicitar a tots els nostres esportistes que van fer una gran competició i molt especialment a Laura Heredia i Aleix Heredia, que van aconseguir una tercera i merescuda posició a les classificacions individuals femenina i masculina respectivament així com Lluís Shivel que va quedar 6è.

Resultats 2a Copa Iberoamericana

Podeu trobar les fotografies de la competició al següent enllaç

I aquesta nit no us podeu perdre a ESPORT3 a partir de les 21h el reportatge gravat amb el suport de la UFECtv i demà a la nova secció vídeo Instagram de l’Ufec, podrem trobar a l’Aleix Heredia, no us ho podeu perdre!

Publicat a Sense categoria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *