Resultats European Cup i Trofeu Internacional Vila de Sant Boi 2019

El passat cap de setmana, la població de Sant Boi va acollir pentatletes de vuit països diferents, Alemanya, Àustria, Egipte, França, Guatemala, Mèxic, Portugal i Espanya per participar en les competicions del calendari Internacional, “European Cup” per les categories U19 i U17 i Trofeu Internacional Vila de Sant Boi, per categories joves, U15 a U9 i Màsters.

La jornada va començar amb la prova d’esgrima pels més grans i a continuació les proves de natació i Laser Run per totes les categories. Un total de 120 pentatletas van competir simultàniament a les magnífiques instal·lacions cedides per la Fundació Llor junt amb un dia magnífic on ens va acompanyar un sol que va fer més gratificant si cap a la jornada.

El millor del dia va arribar amb l’última prova, Laser Run, on tots els pentatletes, fos quina fos la categoria, van donar el millor de si mateixos per aconseguir millorar els seus temps i arribar a pòdium, fent que l’emoció es mantingués fins a l’últim moment.

Felicitar a tots els nois/es per la seva actuació i molt especialment a Oriol Rutllán i Pau Salomó, 1r i 3r de la classificació U19 i Enzo Rivadeo, 3r a U17 masculí, això pel que fa a l'”European Cup”. Pel que fa a l’Internacional, us adjuntem resultats per tal que ho pogueu veure però molt especialment pels més petits, U9, en nois, Àlex Pulido, Ismail Ahmed d’Egipte i Pol Canto, en ordre de 1r a 3r. Les noies, Paula Lora, Laia Fenes I Paula Laguna, 1a, 2a i 3a respectivament.

Per la categoria U11, Eric Lechuga, or, Marc Carregui, plata i Jonatan Pancorbo, bronze i en noies, la francesa Faustine Large, 1a, Sara Mitchell, 2a i Daniela Gonzalez 3a.

Arribem a la categoria U13, or pel francès Mathis Issaka, plata per Raul Pulido i Bronze per Mario Escaño, les fèmines, Lucia Muñoz, 1a, Valeria Delgado 2a i Mariona Romero 3a.
Per la categoria U15 mascuí, els francesos Etienne Cleargeau i Jeremy Reyes, 1r i 2n i Pau Liberal 3r. Les noies, Enya Lechuga, primera classificada, Lysa Ghyrard, de França segona i Claudia Ortega, 3a.

Destacar per finalitzar, la continuïtat i esforç dels Màsters i una categoria d’iniciats que dia a dia van millorant gràcies al seu esforç per arribar a ser bons pentatletes. En Màster, destacar la primera posició de Hans Jorg d’Alemanya, Pedro Pérez, segon classificat i Javier Escaño, 3r. En dones, Eva Garcia, Núria Cortada i Carmen Garcia, 1a, 2a i 3a respectivament.
I a continuar animant a Myriam Ziani, Paula Rabassó i Ivan Menacho, gran treball!!!

I per últim, agrair un any més tot el suport i ajuda de la nostra estimada Fundació Llor, de l’Ajuntament de Sant Boi amb la presència a la jornada i entrega de premis de la nostra Alcaldessa, Lluïsa Moret acompanyada per M. Antònia Barragan. Regidora. Als dinamitzadors i àrbitres pel seu treball que va ajudar al fet que la competició fos un èxit i sobretot als nostres esportistes pel seu esforç. Gràcies!!

Ens veiem el pròxim 12 de maig a Puigcerdà a la Final del campionat dels Països Catalans.

Anar a la la Galeria d’imatges

Publicat a Resultats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *