Inici temporada amb reunió de tècnics

Hem iniciat la nova temporada carregada d’actuacions, la primera d’elles, reunió de tècnics per donar inici a la nova temporada, on es van repassar normatives, comentar actuacions i decidir conjuntament des de la direcció tècnica i entrenadors qui s’incorpora a cadascun dels programes que la Federació porta a terme per anar avançant en la seva formació com a pentatleta.

Vam comptar amb la presència de Pedro Otto Rabassó – Marina Rabassó, Club Pentatló Tarragona; Rosa Serelde, Club Pentatló Torredembarra; David Conejo – Pol Puchol, Escola Esportiva Llor; Toni Marcos, Club Pentatló Esplugues i Tècnic del prog. Tecnificació Blume; Xavier Lechuga, membre de la Junta de la FCPM, Pedro Pérez, Director Tècnic i Susana Martínez,Secretària de la FCPM.

Publicat a Altres Notícies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *