Campionat de Catalunya de Làser Run al Prat de Llobregat, 17 de novembre 2019

Campionat de Catalunya de Làser Run al Prat de Llobregat, 17 de novembre 2019

Increible jornada de diumenge on l’entusiasme i ganes dels més petits ens encoratja per continuar lluitant i gaudint del nostre esport, el Pentatló Modern. Tot i ser un esport minoritari, la creació del Làser Run, ens facilita la seva promoció per arribar a tothom, sigui quina sigui la seva condició i/o edat.

El dia es va iniciar molt fred però a mesura que va anar avançant el dia i sortint el sol, es va quedar una jornada molt suau per portar a terme una competició en unes instal·lacions, el Parc Nou del Prat, que encara ho van fa més agradable.

Un total de vuitanta-set esportistes van participar en el Campionat de Catalunya de Làser Run. Hem de destacar molt especialment la participació dels U9, els més petitons, que van gaudir tant en la seva participació com més tard animant a la resta de participants i inclús als seus tècnics.

Gràcies a tots/es per la vostra participació i a les famílies pel seu suport.

Fins aviat!

Resultats Campionat de Catalunya de Làser Run al Prat de LLobregat, 17 de novembre

Publicat a Cròniques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *