Lluita per arribar a la tan estimada plaça olímpica

La setmana passada es va portar a terme la primera World Cup (Copa del Món) a Egipte en la qual van participar els pentatletes catalans Laura i Aleix Heredia i Joan Gispert acompanyats pel nostre Director tècnic, Pedro Pérez.

És la primera de les quatre Copes del Món que es portaran a terme com cada any i on cada pas a Final ens representa molt donat que ens fa sumar punts pel Rànquing Olímpic.

Destacar el bon resultat d’Aleix que va passar primer de la seva semifinal quedant en 17a posició a la classificació Final aconseguint 31 punts pel Rànquing que el situa en aquests moments, el 20è del Rk Mundial.

En Joan Gispert, lamentablement es va haver de retirar en la seva semifinal per una petita lesió.

Laura Heredia, va quedar 37 de les semifinals quedant només a una posició del seu pas a la Final, una llàstima!

Ànim i molta força a tots/es per continuar treballant i poder afrontar en òptimes condicions les properes proves que tindran lloc a Sofia a l’abril i maig i a Budapest l’última al maig també.