L’esport federat en l’etapa de represa

L’esport federat en l’etapa de represa

Benvolguts amics/amigues i famílies, després de tres mesos molt complicats i per molts, molt tristos per la pèrdua de familiars, ens toca, de mica en mica, i mantenint tots els protocols de seguretat, iniciar-nos en una normalitat diferent que ens costarà però que superarem com hem fet altres vegades.

Adjunt trobareu l’aprovació per part del Comitè Tècnic del pla PROCICAT i l’actualització del Pla Sectorial d’instal·lacions i activitats esportives, que recull les mesures que regiran el desenvolupament de l’esport i l’activitat física a Catalunya durant l’etapa de represa.

Per qualsevol consulta, restem a la vostra disposició.

Salut i esport!

Aprovat el Pla sectorial d’instal·lacions i activitats esportives per a l’etapa de represa

Pla d’acció pel desconfinament progressiu del Sector Esportiu de Catalunya

Publicat a Altres Notícies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *