Resultats del Campionat d’Espanya de Biathle i Triathle – Canal Olímpic de Castelldefels

Durant el cap de setmana i no obstant la pluja de dissabte per la tarda, es va dur a terme el Campionat d’Espanya de Biathle i Triathle a unes instal·lacions increïbles per la pràctica esportiva, el Canal Olímpic de Castelldefels.

Dissabte van participar casi cent esportistes malgrat que les circumstàncies no eren les més idònies. Tot i això, des de la categoria més petita, U11, fins els Màsters de més de 60 anys, ho van donar tot per competir i arribar fins el final.

Diumenge, amb la millora del temps, van participar casi cent-vint esportistes en unes condicions molt millors a la del dia anterior, Gaudint tots del nostre esport.

Agrair la participació a les dues proves dels equips de Galícia, Cantabria, Astúries i Castilla i Lleó que tot i la nostra nova realitat i sota els protocols més estrictes contra la COVID-19 van col·laborar en tot per portar la prova a bon terme.

Diumenge van participar al Biathle, equips dels clubs de Triatló Club Natació Badalona i FastTriatló, gràcies per acompanyar-nos i esperem que gaudíssiu de la jornada i competició.

Publicat a Resultats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *