Fira de l’Esport Català (Dissabte 30 de setembre)

La Federació Catalana de Pentatló Modern tornarà a estar present a la Fira de l’Esport Català.

El dissabte, 30 de setembre, tindrà lloc al Moll de la Marina (Barcelona) la II Fira de l’Esport Català que organitza la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), i que tornarà a comptar amb la participació de la FCPM, entre altres federacions.

Aquest esdeveniment és un espai per divulgar l’activitat de les federacions catalanes i donar a conèixer diferents disciplines esportives, promoure els valors associats a l’esport i apropar a la ciutadania els beneficis individuals i col·lectius de la pràctica de l’activitat esportiva.

A partir de les 10 hores del matí i fins a les 19 hores, els visitants podran accedir de manera gratuïta a l’espai de la fira per gaudir d’una variada mostra d’activitats, exhibicions i tallers organitzats per les més de 40 federacions esportives catalanes que participen.

La FCPM estarà present amb un estand informatiu i un espai on els infants i joves, que ho desitgin, puguin practicar el tir amb pistola làser, l’esgrima i un petit tastet de la nova disciplina, els OBSTACLES.
Comptarem amb la presència activa, en diferents moments de la jornada, de pentatletes d’Alt Rendiment de la nostra Federació que compartiran la pràctica d’aq uestes especialitats amb els infants i joves que vulguin.

A més, també existiran estands per a expositors comercials, on es localitzaran empreses de serveis destinades a turisme esportiu, instal·lacions esportives, medicina de l’esport, material esportiu, tecnologia, campus, formació i mitjans de comunicació.

 

Publicat a Altres Notícies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *