Trofeu

Resultats 2a Prova Circuit Català de Triatló Modern- Bompas (FRA)

El passat 14 de gener va tenir lloc la segona Prova del Circuit Català de Triatló Modern a la població de Bompas-Rivesaltes (França). Va ser organitzada per la Fédération Française de Pentathlon Moderne i el club Salanque Pentathlon Moderne i va reunir clubs de les Catalunyes Nord i Sud. La competició va tenir lloc en dos etapes. La natació es va celebrar al matí a la piscina de Rivesaltes. La combinada de Laser-Run va tenir lloc a la tarda a la pista d’atletisme. Van participar un total de 140 pentatletes distribuïts en en les diferents categories. Volem felicitar a tots els atletes per la gran competició realitzada.

Resultats

Podeu consultar els resultats en el següent enllaç: Resultats 2a Prova Circuit Català de Triatló – Bompas (FRA)

Publicat a Resultats i etiquetat .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *