Foto Circuit Nacional Francès N2 Perpignan (FRA)

Resultats Circuit Nacional Francès N2 Perpignan (FRA)

Els passat 24 i 25 de febrer va tenir lloc a Perpinyà una prova del Circuit Nacional Francès de Pentatló Modern i Tetratló (sense la prova d'equitació). Van participar 13 atletes Catalans als qui volem felicitar pel seu esforç i rendiment.

Destacar la victòria de la Laura Heredia, a la categoria U19, amb una puntuació total de 1032 punts. També, el segon i quart lloc d'en Joan Gispert i en Luis Shivel, amb 1454 i 1433 punts respectivament, en la categoria Júnior. Aprofitem per donar les gràcies al Pedro i al Toni per acompanyar els nostres atletes i a la organització que va fer possible aquesta competició.

Consulteu els resultats del Circuit Nacional Francès N2 Perpignan (FRA)

Foto Circuit Nacional Francès
Foto Circuit Nacional Francès
Publicat a Resultats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *