Cartell European YOG Cup Març 2018

European Cup for U19-U17. U19 YOG Ranking Qualification

Els propers 23 a 25 de març organitzem l’European Cup per les categories U19 i U17 que és puntuable pel Rànquing de les properes Olimpíades de la Joventut d’aquest estiu a Buenos Aires.

Hi participaran un total de 120 esportistes de 25 nacionalitats diferents que lluitaran per aconseguir uns punts indispensables per poder optar a la seva classificació.

Les instal·lacions on es portarà a terme la competició individual seran: Natació i esgrima a la Blume (Esplugues) i Làser Run al Llor (Sant Boi de Llobregat). D’altra banda, les instal·lacions per la prova de relleus mixte de diumenge seran: Natació a la Blume (Esplugues); esgrima a SAM Esgrima (Barcelona) i per últim, el Làser Run al Llor (Sant Boi).

Aquí trobareu el Programa del European Cup 23 i 25 de març de 2018 amb el detall d’horaris per si voleu gaudir d’una intensa jornada esportiva coneixent el nostre esport, el Pentatló Modern.

En competicions d’aquest tipus, els Equips Nacional poden participar amb un màxim de 4 atletes per gènere menys les ciutats organitzadores que ho poden fer amb sis.

L’Equip Nacional masculí estarà format pels catalans Nil Eseberri, Karlos Puertas, Pau Salomó, Yonathan Visser i Oriol Rutllan i el femení, Laura Heredia, Cristina Álvarez i Andrea Medina.

Destacar que Laura Heredia, ja va aconseguir la plaça el passat estiu i aquesta prova serà de preparació i en el cas dels nois, Oriol Rutllan és el que està lluitant per aconseguir-la.

A tots ells/es, mòlta sort!

Publicat a Programes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *