Èxit català a l’Europeu a Kaunas

Èxit català a l’Europeu a Kaunas

La setmana passada l’Equip Nacional del nostre esport format pels pentatletes catalans Andrea Medina, Pau Salomó, Enzo Rivadeo, Amàlia Casamitjana, Karlos Puertas i Oriol Rutllan van participar en el Campionat d’Europa per les categories U19 i U17 a Kaunas, Lituània.

En categoria U19 femení, un total de 47 noies van lluitar en les seves semifinals per passar a la final i Andrea Medina ho va aconseguir passant en una magnífica 5a posició, un primer objectiu assolit que ens feia creure en les opcions de pòdium.

L’Equip masculí U19 format per Pau, Karlos i Oriol van participar en les seves semis, amb un total de 55 esportistes que van lluitar per passar a la final i tot el gran esforç, només ho va aconseguir en Pau Salomó passant en 7a posició.

En la final femenina U19, Andrea va aconseguir fer pòdium amb extraordinària tercera posició després de fer una magnífica competició i en Pau, millorant la seva posició de sortida en la Làser Run també destacar la seva 11a posició.

Els més joves, categoria U17 en individual directa, Amàlia Casamitjana va quedar en 30a posició d’un total de 49 pentatletes i Enzo Rivadeo, 25è de 48 pentatletes que tenia la seva competició.

Van finalitzar la competició amb la prova de relleus, en U19 l’equip format per Andrea i Oriol, van quedar setens i en U17, Enzo i Amàlia, en 11a posició.

La propera fita internacional més rellevant i com a finalització d´una llarga temporada, és el Campionat del Món a Sofia, Bulgària on Andrea Medina, Pau Salomó i Oriol Rutllán ens tornaran a representar com a Equip nacional.

Per descomptat aquest triomf és fruit del gran esforç diari dels nostres esportistes lligat a un bon treball tècnic, felicitats!

Vídeos de l’última prova, Làser Run i entrega de premis:
Resultats:
Publicat a Cròniques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *