Crònica Trofeu Internacional Ulysses

Crònica Trofeu Internacional Ulysses

Amb el Trofeu Ulysses del passat cap de setmana donem per finalitzada la temporada d’organització de competicions. No de participació, aquest any no ens aturarem degut a la participació a l’europeu Sènior a Bath, Anglaterra, a l’agost i a principis de setembre, al Campionat del Món de Pentatló i Làser Run a Budapest, Hongria.

Tornant al Trofeu Internacional Ulysses, van participar un total de 120 pentatletes d’Alemanya, Itàlia, Hongria, França i Espanya de totes les categories des de U9, els més petitons, fins a Màsters.

A tots ells, agrair la seva participació així com a tots els col·laboradors i personalitats que han fet que un cop més els nostres esportistes gaudeixin no només per la convivència amb els seus companys d’altres nacionalitats sinó inclús per competir a pesar de l’horrible calor que vam haver de patir durant tot el cap de setmana, dissabte a la prova individual i diumenge a la de relleus.

A continuació us adjuntem uns enllaços on trobareu totes les fotografies de la competició, com sempre per gentilesa de la nostra fotògrafa personal, Maribel Domínguez. El primer enllaç és el de dissabte, prova individual i el segon, de diumenge, prova de relleus.

Destacar a la competició individual les medalles començant pel més petits i en ordre U9-U11-U13-U15-U17-U19 i màsters.

  • U9: Alex Pulido, Pol Canto I Alejandro Maldonado i en noies, Paula Lora, Laia Fenès i Paula Laguna de primer a tercer classificat/da respectivament.
  • U11: Eric Lechuga, Marc Carregui i Jonathan Pancorbo, primer, segon i tercer respectivament i en noies, segona, Sara Mitchell i Tercera, Daniela Gonzalez.
  • U13: Raul Pulido en segona posició i Valeria Delgado i Lucia Muñoz en segona i tercera respectivament.
  • U15: Gael Geder, segon i Enya Lechuga primera.
  • U17: Enzo Rivadeo, primer i Amalia Casamitjana, segona.
  • U19: Pau Salomó, Oriol Rutllan i Karlos Puertas, primer, segon i tercer respectivament i Andrea Medina, primera.
  • Màsters: Isaac Muñoz i Ismael Delgado, primer i segon i Eva i Carmen Garcia, primera i segona respectivament.

Felicitats!

 

Publicat a Cròniques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *