Crònica i Resultats Campionat del Mòn de Laser Run – Budapest 2019

Crònica i Resultats Campionat del Mòn de Laser Run – Budapest 2019

Coincidint amb el Mundial de Pentatló Modern a Budapest, Hongria, s’ha portat a terme el Mundial de Làser Run, en el qual a més de participar l’Equip Sènior format per Aleix Heredia i Joan Gispert, ens vam desplaçar amb un equip format per nou esportistes catalans, Pau Salomó (U19), Ivan Liberal (U17), Enya Lechuga (U15), Raul Pulido, Mario Escaño i Eric Lechuga (U13), Lucia Muñoz, Valeria Delgado (U13) i Sofia Muñoz (U11) i els pares, a la categoria Màster, Ismael Delgado, Isaac Muñoz i Eva Garcia.

Gran Mundial amb una participació de més de 40 països i al voltant de 650 participants. No només hem de felicitar-los pels resultats, que per ser un Mundial i pels més petits, la seva primera prova d’aquesta rellevància, van demostrar que són uns campions/es i que tenen un gran futur dintre del nostre estimat esport.

Destacar en resultats, la medalla de Joan Gispert que a la categoria Sènior va quedar en 2a posició, Pau Salomó 5è a U19, Enya Lechuga 7a a U15 i en relleus mixt, l’equip format per Enya i Ivan, sisè en categoria U17. Una experiència en tots els sentits on no obstant la seva joventut i poca experiència han afrontat el Mundial amb una enteresa digna d’un atleta d’elit.

Us deixem unes quantes imatges del campionat al final de la notícia.

Felicitats

Podeu veure tots els Resultats del campionat en aquest enllaç.

Publicat a Cròniques, Resultats, Sense categoria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *