Campionat d’Espanya de Laser-Run – Sant Boi de Llobregat

Campionat d’Espanya de Laser-Run – Sant Boi de Llobregat

El passat cap de setmana la Federació Catalana de Pentatló Modern va organitzar a Sant Boi de Llobregat el Campionat d'Espanya de Laser-Run de totes les categories. Aquest campionat estava previst fer-ho a Oviedo al juliol, però l'impacte de la COVID ho va fer impossible i es va encarregar fer-ho a Catalunya. El lloc va ser l'Estadi Municipal d'Atletisme de Sant Boi de Llobregat.

Van participar 108 pentatletes. En 18 categories. En totes elles van guanyar esportistes catalans resultant campions d'Espanya Laia Fanés, Hugo Márquez, Sofia Muñoz, Jonatan Pancorbo, Lucia Muñoz, Eric Lechuga, Clàudia Ortega, Pau Liberal, Ennya Lechuga, Gerard Vives, Amàlia Casamitjana, Ivan Liberal, Andrea Medina, Pau Salomó, Laura Heredia, Aleix Heredia, Eva Garcia i Benjamí Reina

 

Publicat a Cròniques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *