Les federacions i la UFEC presenten la campanya ‘El millor regal’ perquè torni la competició

Les federacions i la UFEC presenten la campanya ‘El millor regal’ perquè torni la competició

Aquesta és la primera peça d’una campanya que s’estendrà a les xarxes socials en els pròxims dies, i vol insistir en els missatges més emocionals que representa la competició per la canalla, com celebrar una victòria amb els companys o seguir les indicacions de l’entrenador. Per Nadal, una última jugada: que torni la competició.

Des de la Federació Catalana de Pentatló Modern ens adherim a la UFEC i a altres federacions perquè, després de vuit mesos sense partits oficials, les entitats demanen reprendre les lligues i campionats d’àmbit català a partir del 9 de gener.

Més informació aquí

Publicat a Sense categoria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *